Loader
 • Vi er her for å hjelpe deg
 • Kontakt oss

  Du er også hjertelig velkommen til å ringe oss!

  Vi hjelper deg med din henvendelse. Kontakt oss på epost: Skriv en epost post@apexx.no

  +47 948 83 774

  Ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.
Winner

Vi er stolte av å levere tjenester av jevn kvalitet

Disse målene for kvalitet og profesjonalitet oppnås da vi insisterer på stivt valg og opplæring av bare de beste søkerne for hver stilling. Alt for å sikre at tjenestene vi leverer er av høyeste orden, og blir levert på en trygg og sikker måte, både til ansatte og kunder. Alt gjennom nøye overvåkning av nettsteder fra en dyktig og flittig leder- og tilsynsteam.

Teamet vårt er overvåket, trent og overvåket for å sikre at du alltid er i trygge hender, og vi rekrutterer gjennom anbefaling fra pålitelige eksisterende ansatte. Det har fungert for oss i mange år, faktisk var Regional bygd på det, da vi vet at frontlinjeansatte virkelig er vårt viktigste selskapsmiddel. Vi passer på personalet vårt, og til gjengjeld passer de på deg, det er en vinn-vinn.

Vi har gjort dette i mange år nå, så vi vet hva som er viktig.

Apexx AS startet som en enkel idé tilbake i 2009, da familen tok en beslutning om å begynne å jobbe for seg selv og følge sin egen vei. Med erfaringene som er oppnådd gjennom mange års hardt arbeid for en rekke kjente rengjøringsfirmaer, etablerte de et lite selskap, til å begynne med bare å holde seg opptatt og med det mål å tilby den beste servicen til en overkommelig pris. Det gikk ikke lang tid før selskapet begynte å bli større og større etter hvert som nye kunder, fornøyde med tjenesten og pengene spart gjennom de forskjellige tilbudene, meldte seg inn i Apexx-familien.

Nå er Apexx et av de raskt ekspanderende selskapene i Oslo med nye områder som dukker opp på kartet vårt bokstavelig talt hver dag. Men målet vårt er det samme – å tilby den beste tjenesten til rimelige priser!

Vi er stolte av å være en del av Apexx-familien, og vi er alltid ivrige etter å møte og hilse på nye medlemmer – kunder og kolleger blir begge betraktet som familie! Så hvorfor ikke bli med i dag? Ser frem til at du blir med!

VÅRE KRAV

I Apexx AS ansetter vi bare personer som gjør jobben for deg. Alle våre ansatte er høyt kvalifiserte med minst fem års erfaring, noe som gjør dem til en av de mest kompetente i bransjen. Rett og slett – de vet jobben sin!

Å Apexx betyr at du stoler på folk som er pålitelige. Vi har ekstremt høye krav når vi ansetter folk. Hver person fra våre ansatte er blitt opplært og kvalifisert av en av våre kvalitetsledere, for å være sikker på at de oppnår den høye arbeidsstandarden. Etter endt opplæring setter vi nye arbeidere på prøve før vi faktisk sender dem til å gjøre sin første jobb.

VÅR FILISOFI

Hos Apexx AS mener vi kunder og ansatte er like viktige, så vårt mål er å holde alle fornøyde.

Vår 3-trinns filosofi har lært oss at å holde våre ansatte glade forbedrer tjenestene vi tilbyr, noe som reflekterende gjør kundene våre lykkeligere når de velger oss. Derfor prøver vi å tilby det beste arbeidsmiljøet uten stress, og selvfølgelig – vi holder dem på riktig lønn. De fleste selskapene der ute tar for mye fra klienten, men etter kostnadene blir arbeideren mindre enn de faktisk fortjener. Siden Apexx AS er et vennlig selskap, vil dette aldri skje med oss! Å gi arbeiderne den betalingen de fortjener er vår topp prioritet. Og når arbeidstakerne er fornøyde med den givende de får for sin innsats, forbedres tjenesten som tilbys kundene våre. Slik fungerer filosofien vår.

Fornøyde ansatte = Bedre Service = Lykkeligere kunder

HVORFOR APEXX AS

Nesten hver dag ser vi utallige annonser og nettsteder til mennesker og organisasjoner som tilbyr ulike tjenester og produkter på nettet. Alle har som mål å imponere kunden. Men å vinne noens tillit er ikke en så enkel oppgave, vel? Dette er grunnen til at vi i Apexx AS har en egen seksjon som forklarer hvorfor vi er det riktige valget for deg! Her er en liste over fordelene du får når du velger oss:

 • Hvert av våre ansatte er ferdig trent og kvalifisert, med minst fem års erfaring i bransjen.
 • Fleksible arbeidstider. Det er ikke nødvendig å bekymre seg for dagen og tiden. Vi jobber også i helger og på helligdager. Alt du trenger å gjøre er å velge den mest praktiske dagen og tiden for deg selv.
 • Vi tilbyr 48 timers garanti for rengjøringstiden, slik at du kan være sikker på at du bare betaler for perfekt resultat!
 • Alle rengjøringseksperter er forsikret.
 • Vi bruker bare 100% miljøvennlige og industri godkjente vaskemidler og løsninger. Helt trygt for deg.
 • Du kan velge å betale etter tjenesten, og etter at du er helt fornøyd med den.
 • Vi har et vennlig personale og kundeserviceagenter, som alltid forstår dine behov, og alltid glade for å høre fra deg.
About Us